It’s so hard to say goodbye..

Åha, vi kender alle sammen de valg vi nogen gange er nød til at tage her livet, I ved de der virkelig trælse og hårde nogen, som man bare virkelig ikke har lyst til at tage?

Ja, sådan et valg har vi været nød til at tage herhjemme 🙁

Som dem der kender os ved og dem der følger mig på Instagram ved, så har vi en kat Simba. Vi har haft ham siden han var en lille killing. Den gang jeg blev gravid aftalte vi at, vi ville vente og se til vores baby kom (altså Jamie) om Simba ville kunne med ham/hende. Det var på det tidspunkt den helt rigtige beslutning og jeg fortryder det helt sikker ikke.

Det svære må vi sande at Simba, desværre bare ikke duer med Jamie. Selvom vi havde håbet at det ville kunne gå og ville blive bedre som Jamie blev større. Desværre er det bare ikke tilfældet og det er vi bare mega kede af. Simba har afvist Jamie fra dag et af, vi håbede at det ville hjælpe når han bare fik lov og snuse til ham, men sådan skulle det ikke gå.

Det er desværre kommet der til hvor vi ikke kan, være trygge ved at de kommer for tæt på hinanden fordi, han “slår” ud efter Jamie. Samtidig er vores tid ændret efter vi fik Jamie, Simba er ikke længere første prioritet, han bliver desværre tit glemt og vil ikke være henne ved os når Jamie er vågen.

Så vi er blevet enige om at det er tiden, til at finde et nyt hjem til Simba. Han skal hen et sted hvor han kan få ro og få den opmærksomhed han burde få. Det er det værste nogensinde og det gør så ondt indeni, at det er kommet dertil. Men vi er nødt til at tænke på hvad der er bedst for Simba og Jamie og ikke på hvad vi selv helst vil. Det vil være egoistisk af os at beholde Simba, bare fordi det er trist..

Så nu leder vi efter den rigtige nye familie til Simba og håber vi snart finder det rigtige nye forever hjem til ham. <3

Til vi skrives ved næste gang.. <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen