Just Married!!

I a married woman now!

Hallou,

Yees, du læste rigtigt. Jeg er blevet gift. Mathias og jeg var lige et smut forbi rådhuset i onsdag og blive gift. Whaat tænker du nok, men jeps den er god nok.

Vi havde min bedsteveninde som også er Jamie’s gudmor med som det ene vidne og vores nabo med som det andet, selvfølgelig var Jamie også med. Han tog det super pænt og sad så fint på min arm og overværede det hele. Jeg var lidt bekymret for om han ville blive urolig eller irriteret over ikke at kunne lege og skulle blive i mine arme, men han ytrede ikke et muk, fulgte bare pænt med i hvad der foregik.

Min nabos mand var taget med ind og ventede nede i forhallen, så de kunne kaste ris på os når vi kom ud.

Bagefter tog vi hjem til os og spiste jordbærtærte fra Lagkagehuset (MUUUMS!)..

Du sidder nok og tænker:” Hvorfor havde I ikke noget familie med?” og det skal jeg sige dig, det er simpelthen fordi det vidste vi at vi ikke måtte pga. corona, så vi holder en fest til sommer i stedet hvor vores familie og tætte venner kan få lov til at være med til at fejre os.

Det lidt sjovt at tænke på hvor meget ens liv, kan ændre sig på kort tid. Man lærer hurtigt (specielt i disse tider) at sætte pris på, det man har og ikke dvæle for meget ved hvad man havde.

Jeg har altid vidst at jeg ville giftes og have børn, så for mig er det et af mine livsdrømme der nu er gået i opfyldelse.

Det var en dejlig dag og et øjeblik jeg altid vil huske <3

Her får i lidt billeder fra vielsen

Til vi skrives/læses næste gang

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen